ONTDEK WIE

TEQUILA DESIGN

IS

Paco Busteros León is een Mexicaanse grafische vormgever met zijn bedrijf Tequila Design gevestigd in Leiderdorp

TequilaDesign_Logo2020
Paco Busteros León
Paco Busteros León

WIE BEN IK?

Ik ben dé grafische vertaler van het imago van jouw bedrijf

Dat doe ik door een persoonlijke aanpak, echt maatwerk, designstrategie een vleugje chilipeper en een shot tequila. Met mijn hulp wordt jouw idee, bedrijf of product beter onthouden en begrepen. 
Meer omzet dus!

Kern van Tequila's aanpak
is de overtuiging dat
elke klant heel erg precies
weet wat hij wil

favicon

DE KERN VAN TEQUILA

Wat vind ik
belangrijk?

Hoe ik werk is verbonden met de manier waarop men deze wereld ziet en voelt, en natuurlijk met hoe ik denk over samenwerken met de klant.

Mijn zes grootste waarden zijn daarbij Passie, Trots, Kwaliteit, Flexibiliteit, Vasthoudendheid en Respect – voor alle wereldmodellen.

“Een optimale communicatie tussen ons en de klant is daarvoor net zo belangrijk als het resultaat.”

Ik ben ervan overtuigd dat ik iedere klant met mijn werk tevreden kunnen stellen. Een optimale communicatie tussen mij en de klant is daarvoor net zo belangrijk als het resultaat.

Deze waarden en overtuigingen bepalen de identiteit van het bedrijf.

Wat is mijn
denkwijze?

Respect voor ieders model van de wereld en weten wat de klant wil uitdragen heb ik hoog in het vaandel staan.

Ik weet dat het creëren van opties en mogelijkheden soms een kwestie is van eens een ander standpunt te hanteren. Er zijn méér wegen die naar Rome leiden, en oplossingen te over. 

“Ik streef er iedere dag naar om ‘maar’ te vervangen door ‘én, én, én…’. Onbeperkte mogelijkheden!”

Mijn kijk op vormgeving hangt sterk af van de eisen van de klant en de omgeving. Maar daar stel ik wel de kennis en ervaring die ik meebreng tegenover. Inclusief onze waarden en overtuigingen – mooi hoeft niet ondergeschikt te zijn aan functioneel.

Ik denk dat de samenwerking tussen Tequila Design en haar klant gebaseerd wordt op een open dialoog, afspraken waarin beiden tevreden kunnen zijn, en het vertrouwen op een eerlijk eindresultaat tegen een eerlijke vergoeding. Eerlijk om eerlijk is blij én blij!

Waar streef
ik naar?

Ik wil het vertrouwen dat mijn klanten in ons hebben vasthouden en vergroten. Het is cruciaal. Door hun vertrouwen kan ik ook groeien.

Groei is voor Tequila Design niet alleen een mooie winst te boeken. Groeien doe je samen. Groei is samen met onze klanten een langdurige relatie opbouwen.

“Groei is samen met onze klanten een langdurige relatie opbouwen.”

Een relatie waarin beiden tevreden kunnen zijn en overtuigd van de effectiviteit van de samenwerking.