Portfolio

Logo Winkelcentrum Santhorst

𝗭𝗢 𝗕𝗟𝗜𝗝 𝗔𝗟𝗦…

Bijzonder is dat, ik sla de plaatselijke krant open en verwacht niet meer dan de gebruikelijke lokale gebeurtenissen. En dat, opeens, ‘out of the blue’, een pagina groot advertentie van de Leiderdorpse winkeliers, ondernemersvereniging (Lov Leiderdorp) en

Gemeente Leiderdorp. Onderin alle logo’s keurig op een rij… en precies midden in, het spiksplinternieuw logo van Winkelcentrum Santhorst.
Wow, dat had ik niet verwacht.
Drie jaar geleden werd ik gevraagd om een nieuw logo dat de uitstraling van de winkelcentrum aan de Laan van Ouderzorg zou opfrissen.
Het ontwerpen ervan was een mooi proces, besluitvorming en invoering was wat anders. Na de standaardprocedure van ‘Discovery Session”, ontwerp, presentatie, keuze en correctie bleef het heel stil. Het bleek een uitdaging voor de Santhorst’ winkeliers om alle neuzen hetzelfde kant op te krijgen. Uiteindelijk was er afgelopen februari overeenstemming en ik heb het logo samen met een stijl handboek voorbereid en afgeleverd. Alle lof voor Wim en Irene Gerhardt (Juwelier De Jonge) samen met Annemiek de Groot.
En dan terug naar vanmorgen…
Toen ik de advertentie met het logo zag werd ik zo blij als een kind. Enorm trots maakte ik direct een foto van en besloot om iedereen deelgenoot van mijn blijheid en trots te maken. Hoe bijzonder is dat? Na 26 jaar in het vak als grafisch vormgever nog steeds kriebels in de buik voelen als mijn werk ergens ‘in actie’ zie!
Heb jij dat wel eens? Laat mij weten in de comment sectie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.