Nieuws

U bent verplicht om vertrouwelijke informatie op uw website te beveilingen

We zijn steeds vaker online met je computer, iPad, mobiel en nu ook met smartwatch. Daarbij laten we op websites en apps steeds vaker persoonlijke en financiële gegevens achter b.v. email, creditcard en iDeal. Daardoor wordt de kans groter dat er een keer iets met die gegevens gebeurd! Een beveiligde site of app is dus belangrijk. U kunt dit realiseren met een SSL-Certificaat.

Waarom een beveiligde website in het kort!

 • Elke website en app in Nederlands en Europa is wettelijk
  verplicht om vertrouwelijke informatie te beveiligen.
 • Met een HTTPS website kunnen de versleuteld verstuurde
  persoons-, en financiële gegevens niet leesbaar worden onderschept
 • Meer vertrouwen van de website bezoeker omdat
  zij het slotje voor de domein naam zien staan.
 • Beter en hoger in de ranking bij Google
 • Bezoeker ziet de “NIET VEILIG!” waarschuwing niet meer
 • U voldoet netjes aan de Nederlandse en Europese wetgeving
 • Geen hoge kosten… € 29,95 per jaar bij Mihosnet.

Beveiliging van vertrouwelijke informatie verstuurd vanuit uw website is verplicht!

Er staat letterlijk in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp): ‘De verantwoordelijke legt passende technische en organisatorische maatregelen ten uitvoer om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen, rekening houdend met de stand van de techniek en de kosten van de tenuitvoerlegging, een passend beveiligingsniveau gelet op de risico’s die de verwerking en de aard van te beschermen gegevens met zich meebrengen…’

De aansprakelijkheid ten aanzien van de beveiliging heeft betrekking op alle onderdelen van het verwerken van gegevens. U kunt de volledige tekst van de Wet bescherming persoonsgegevens nalezen op: deze link

 
 

Een veilige website met een slotje voor uw domeinnaam geeft uw klant meer vertrouwen

Als u op uw website duidelijk laat zien dat hij veilig is d.m.v. een HTTPS verbinding, wekt dat vertrouwen. Bij Google Chrome zie u b.v.: (slotje) Veilig | https://domeinnaam.nl. Als bezoekers in de komende maanden ook leren dat websites met een slotje veiliger zijn dan zonder (http) zullen ze uw website betrouwbaarder vinden en b.v. eerder tot aankoop of contact opnemen overgaan. Ook zie de bezoeker dat u serieus met uw bedrijf en producten bezig bent.

Melding bij onveilige verbinding

Sinds januari 2017 geven de browsers (Apple Safari, Google Chrome, Firefox, Ubuntu en Windows Explorer) een waarschuwing melding als je gebruik gaat maken van een onveilige (http) verbinding. Met een HTTPS verbinding krijgt u of uw website bezoekers deze melding niet.

Persoonsgegevens via internet veilig en versleuteld versturen

Als u uw persoonsgegevens b.v. op een website-formulier invoert worden deze gegevens vanuit uw browser via internet naar de webserver gestuurd. Als deze (data)gegevens via een https-verbinding verstuurd kunnen deze niet gelezen, aangepast of gekopieerd worden. Met een SSL-Certificaat wordt de informatie versleuteld heen en weer gestuurd. Bovenin de browser, voor uw domeinnaam is dan ook een slotje te zien.

Google vind een website met HTTPS beter

De inhoud van uw website is het belangrijkst voor de ranking (plaats in zoekresultaten) in de zoekmachine Google maar omdat uw website via een HTTPS-verbinding sneller laad helpt dat ook weer een beetje.

Een SSL-Certificaat kost 27,95 per jaar.

Het implementeren van een SSL-Certificaat is eenvoudig. Wij doen dit i.s.m. Mihosnet en MijnDomein. Na de activatie zetten wij alle bestanden over op de https verbinding. Met https ziet u op al uw pagina’s een slotje voor de domeinnaam staan. De meeste website’s kunnen wij binnen +/- 2 uur overzetten. De kosten voor het SSL Certificaat is 27,95 ex. btw per jaar en wordt door Mihosnet direct aan u gefactureerd. Bel of mail met ons voor een gespecificeerde prijsopgave.

Wilt u ook een veilige HTTPS verbinding op uw website? Bel of What’s App ons direct op 06 20 04 35 35 of stuur ons een e-mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.